Szolárium linkek
Gépek, stúdiók, csövek, krémek

Szolárium linkek

Adatvédelmi tájékoztató

Ezen adatkezelési tájékoztató a weboldalunk egyes oldalain kért személyes adatokra vonatkozik. Tájékoztatjuk, hogy személyes adatait (pl. e-mail cím) a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvényeknek megfelelően kezeljük.


A Felhasználó adatai megadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy az oldal szerkesztője a megadott adatokat nyilvántartsa és kezelje.


A Felhasználó személyes adataihoz kizárólag az oldal szerkesztői férhetnek hozzá.


A szolinagykereskedes.hu szerkesztősége saját felelősségi körén belül minden tőle telhetőt megtesz a Felhasználó személyes adatainak védelme érdekében.


Az információk küldése nyílt hálózaton keresztül (internet) történik. Ezért harmadik személyek képesek lehetnek arra, hogy jogellenesen - az adatvédelmi és személyiségi jogokat védő jogszabályi rendelkezések oltalma alá tartozó - üzeneteket vagy adatokat hallgassanak le vagy fürkésszenek ki. Ezekkel kapcsolatban a szerkesztő nem vállal felelősséget.


Az oldal szerkesztője semmilyen körülmények között nem adja el, nem kölcsönzi, nem adja ki a Felhasználó e-mail címét vagy más személyes adatait harmadik személy részére.


Az oldal szerkesztője az e-mail címekre kéretlen és tömeges reklámanyagot nem küld ki.


A szerkesztő fenntartja a jogot a jelen adatkezelési tájékoztató módosítására. Ez esetben a módosított tájékoztatót elérhetővé tesszük ugyanezen webcímen.

2010 © Partnerek

Az oldalt készítette: Linképítés & Seo Keresőoptimalizálás